Enkele cliëntervaringen

“Ik ben bij Lida gekomen met depressieve klachten. Ik was daarvoor ook onder behandeling bij een psycholoog en psychiater. Na een paar keren voelde ik dat het al echt beter met me ging. Ik ben door deze behandelingen erg opgeknapt, in combinatie met een aantal keuzes prive die ik heb gemaakt. Ik kan zeggen dat ik sinds een week of 3 weer zin heb om te werken, ik heb een half jaar in de ziektewet gezeten. De rustige benadering, luisterend oor, en de behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren.”

“Lida is rustig, gastvrij en heel zorgzaam. Ik ben bij Lida gekomen vanwege langdurige maagklachten, en wat betreft de maagklachten is er ook duidelijk resultaat geboekt. Momenteel heb ik duidelijk minder last van maagzuur en maagpijn. Maar bovenal heb ik door de behandelingen mijn lichaam, beter gezegd mijn maag, beter leren kennen. Ik verwacht hierdoor mijn leefstijl beter aan te kunnen passen en hoop op blijvende verbetering van mijn maagklachten. Al met al hebben de behandelingen mij heel goed gedaan.”

“De therapie bij Lida is een prachtige ervaring geweest. Het heeft een zeer positief effect  op mijn gezondheid gehad, op geestelijk en lichamelijk niveau. Toen we begonnen had ik last van depressieve stoornissen en ik had last van pijn in nek en schouders, maag- en darmklachten en overgevoeligheid. Deze klachten zijn ontstaan nadat borstkanker bij mij was ontdekt toen ik 8 maanden zwanger was, 2 jaar geleden. Na elke behandeling voelde ik me weer rustiger en meer in balans. Het verdrietige gevoel ging afnemen, de druk op mijn borst nam ook af en mijn stemming werd beter. Ook heeft het een gunstig effect gehad op mijn vermoeidheidsklachten en ik kon me ook weer beter concentreren. Wat mij betreft zeker een ervaring om te herhalen en om aan te raden.”

“In een zeer stressvolle en verdrietige periode in mijn leven kreeg ik hartkloppingen en druk op mijn borst. De huisarts kon geen afwijkingen vinden. De behandelingen van Lida hebben  mijn klachten opgeheven en ik heb veel geleerd over hoe ik met mezelf kan omgaan in stressvolle perioden in mijn leven om dergelijke fysieke reacties te voorkomen.

“Lida werd mij aangeraden door een kennis, omdat ik erg moe was, nergens zin in had, niet meer helder kon denken, een klemmende band om mijn hoofd voelde, erg depressief was en mijn zelfvertrouwen was verloren. Deze klachten ontstonden nadat ik mijn baan vanwege een faillisement was kwijt geraakt. Ik voelde na de eerste behandeling meteen wat het met je doet. Het is zeer intens. Door deze behandelingen ben ik me bewust geworden van veel onbewust gedrag. Ik ben veel dingen heel anders gaan doen en volg nu veel meer mijn hart. Mijn depressie is weg, mijn zelfvertrouwen is weer terug, ik heb weer genoeg energie om de volgende stappen in mijn leven te maken.

“Naar Lida ben ik gegaan vanwege ernstige vermoeidheidsklachten, slecht slapen, maagklachten, slechte concentratie. De huisarts noemde het een burnout en ik werd verwezen naar de psychotherapeut. Door de behandelingen van Lida, tesamen met de gesprekken met de psychotherapeut, zijn mijn klachten helemaal verdwenen. Ik heb weer genoeg energie om te werken en ik zie nu heel duidelijk wat mijn eigen rol is geweest in het ontstaan van de burnout. Ik geef mijn grenzen nu goed aan en heb veel angsten overwonnen.”